11 Kasım 2012 Pazar

Bayanlar için en iyi dövme modelleri

Sırt altında dövme 1990'lı genelinde yaygın oldu, bütün olayların bir sonucu olduğunu gördük eminim. Bu zamanda bir dövme tasarım yaptırmak için yeni bir yeri oldu. Ancak, birçok sırt altı dövmeleri olan pek çok kadın, bugün dövme yaptırmak için kendi vücudunun diğer bölgelerine yönelmekte. Daha popüler trendlerden biri de aslında kadınlar için bir vücut yanı dövmesi. Ancak pek çok kadın bu günlerde bunun yerine sırtın alt alanında, seksi üst sırt dövme tercih etmekte ve dövme tasarlatmakta. Evet üst sırt dövme yıllardır yapılan büyük bir dövme tasarım almak için bir ana merkezi olmuş ve eski bir moda ya da geleneksel dövme tasarım alanı türü olmuştur. Ancak, yeni mürekkepler ve yeni tasarımlar ortaya çıkması ile üst sırt ve kadınlar için tam sırt dövmeler gerçekten çok popüler büyüyor.





Edebiyat Yazılı ve Kelime Dövme: Tabii ki kelime dövmeler, her gün yaklaşık sonsuza sayılırlar. Ancak, yazılı ve kelime dövmelerde daha yeni ve popüler gelişmelerinden biri onlar şimdi merkezinde sahne alıyor olmasıdır. Bu, bir deyişle genel grafik dövme embellish için kullanıldı olmak için kullanılır. Bu gün kelime veya deyiş ve yazı tipi artık dövme merkezi parçasıdır ve çoğu bile bir grafik elemanı yoktur. Yazılı ya da kelime dövme almak için en popüler yerlerden biri üst arkasındadır. Bunu geniş bir alanda olduğu için biraz büyük, kalın yazı tipleri ve karmaşık tasarımlar alabilir. Bunlar kolayca çok seksi ve feminen tasarımlar içine yapılabilir ve bu metnin büyük ve siyah blokları olmak zorunda değilsiniz. Yazı daha kadınsı olmak için onlarla birlikte Bunların yerine bezemeler ve swirls çok olabilir.

Grafik Tattoo: ayrıca arka işe Birçok seçenek var daha grafiksel ya da resimsel bir şey arıyoruz. Böyle kiraz çiçekleri, çiçekler, koi balıkları, periler ve melekler veya melek kanatları gibi şeyler arkasında iyi çalışır bir grafik dövme tasarımları için tüm popüler seçimlerdir.




Tam Sırt Tattoo: Tabii ki bu bu gün büyük bir geri parça veya tam geri dövme denilen genellikle dövmeler için, gözle ancak daha fazla kadın akıllıca büyük bir mali taahhüdü ve saattir. Tam bir geri için iyi çalışır klasik Japon ve hatta bazı gerçekten güzel Celtic tasarımları bir yeri vardır. Diğer bir seçenek bu ormanda perilerin meleklerin bir grup olabilir bir sahne ile gitmek yapmaktır. Yıldız genellikle bir tek geri parçası olarak yapılan olmasa da başka bir çok popüler bir seçenek vardır ama çok iyi tasarım diğer unsurları içine kravat.

Eğer yukarıdaki seçenekler kadınlar için bir arka dövme alma hakkında düşünüyorsanız en azından başlamak için bazı fikirler verecektir. Her zaman zaman ayırın ve tasarım seçenekleri tüm düşünmelisiniz. Daha sonra hayatta pişman sona erecek gibi sadece birine sahip bir dövme içine atlamayın. Bunun yerine zaman ayırın ve kadınlar için ve sizin için mükemmel bir sırt dövme bulma sürecini seviyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder