14 Kasım 2012 Çarşamba

Dövme seçimi ve önemi

Özel bir dövme tasarım şablonundan vücuda dövme uygulanmasında kullanılan bir makale. Bu dövme sanatçısı için bir tasarım taslak görevi görür. Bir dövme kalıp dövme tasarım temel özellikleri dış hat çizimleri gelen tasarım içerir. Bu tüm tasarım yakalamak değil. Örneğin, şablonlar genellikle kenarları ve çalışmak için tasarımcı için inceliklerini bırakarak tasarımının temel hatları var.

Dövme tasarım şablonları tasarım hatlarıyla mükemmel olacak emin olmak için karmaşık eğriler sahip tasarımlar çoğunlukla kullanılır. Sadece özel bir dövme tasarım gibi özelleştirilmiş bir veya kişiselleştirilmiş tasarımı şablon şablon müşteri ve kendi dövme tasarımı istediği tüm detayları ve teknik özellikleri olduğu anlamına gelir. Son olarak, bir tasarım cilt üzerinde dövme elde önce yapılmış olan bir şablon olarak bir takım avantajları vardır. Bu avantajlar aşağıda verilmiştir.

Bir şablon olan en temel avantajlarından biri de, müşterinin cilt üzerinde tasarım dövme zaman ve emek tasarrufu sağlar olmasıdır. Anahat için bir şablon varsa Örneğin, dövme tasarımcı bir rehber olacak ve sıfırdan başlamak gerekmez. Sanatçı tasarımı ile başlamak için hiçbir dayanağı varsa, diğer taraftan, daha sonra mürekkep süreci gerçekten sanatçı hem de istemci için, zaman alıcı ve yorucu olacaktır.

Bir tasarım şablon olan bir diğer avantajı da tasarımcı mükemmel müşterinin cilt üzerinde tasarım çalıştırmasına izin veriyor olmasıdır. Dövmeler bir hayatları sürece cilt üzerinde kalıcı kaldığından, kimse mükemmel dövmeli olmak isterim. Kimse tasarımcı eli kaymış ve / veya kendisine ellerinin titrediğini, çünkü kendi dövme tasarımı altı eğrileri istiyorum. Bu nedenle, dövme tasarım bir şablon anahat alarak, tek bir dövme kusursuz ve zamanında uygulanacak emin olabilirsiniz.

Şimdi bir tasarım şablon sahip olmanın avantajları ve faydaları hakkında konuştuk olduğunu, bunun özel bir dövme kalıpları farklı biçimleri ve türleri hakkında bilgi edinmek için zamanı. Bir şablon birçok varyasyon gelir, ve bunlar tüm kullanılan malzemeler, yanı sıra tasarımlar ve uygulama diğer özelliklerine bağlıdır. Örneğin, birisi bir hava-fırça dövme uygulama için tercih edilirse, çok sayıda kalıp kağıt türleri ve bunun için de kullanılabilir şablon en az iki türü vardır.

Hava-fırça uygulama için moleküllerinin iki tip desteklenen olmayan bir yapıştırıcıdır yapışkan olan bir ve diğer içerir. Yapışkan sırtlı stencil genellikle çok kolay kırılır biri olarak algılanmaktadır. Bu bazı durumlarda doğru olabilir, ama majorly şablonun kalitesine bağlıdır. Bugün piyasada olan markaların çoğu aslında on kez kullanılabilir. Yapışkan olmayan destekli türü de avantajları vardır. Bir istemci bir çok renkli dövme istiyorsa Örneğin, o zaman bu onun / onun için en iyi şablon olduğunu.

Kağıt şablonlar da farklı avantajları var. Örneğin, şablon üzerinde özel bir dövme tasarım geçici tasarımcı için en büyük rehber olarak hizmet etmek ve daha hızlı, kusursuz bir dövme teşvik etmek amacıyla müşterinin cilt aktarılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder