19 Kasım 2012 Pazartesi

Dövme uzmanlarından 5 önemli uyarı.

Tattoo bu sanatı takdir edilmiş olmasına rağmen, gençler ve son on yıl içinde genç erişkinlerde bir çılgınlık haline geldi ve şimdi yüzyıllar boyunca farklı kültürlere ait insanlar tarafından sported var. Uzun yıllar boyunca, dövmeler ağırlıklı muhteşem tasarımlar yaratarak dövme sanatçıları da Amerika'da popüler oldu uzun zaman önce vardı, dünya limanlarında gitti denizciler tarafından sported, tüccar deniz görüldü.

Ancak, dövmesi seçerek ve onları cildinize imzaladılar sahip gelince, dövme meraklıları farkında olması gerektiğini dövme tasarım uzmanlarından beş uyarılar vardır.

Tattoo tasarımcının tasarımı ve itibar kalitesini kontrol - dövme sanatçısı, yetenekli ve tecrübeli olduğunu ve modası geçmiş desenler veya eski mürekkep kullanmak değildir emin olun. Orada kalitesi çok düşük olan bazı tasarımları olacak ve görüntü hatta bazen cilt çok güzel bir tasarım üzerinde çirkin bir döküntü andıran, puslu olabilir. Bu tasarımlar genellikle daha ucuzdur, fakat unutmayın ki, bir dövme vücut üzerinde kalıcı bir işareti olduğunu ve kolay kaldırılamaz. Düşük kaliteli bir dövme insanların çoğu genellikle pişman sonunda.

Sizin dövme kullanılan kelimeleri veya satırları dikkat edin - Dikkatli olun ve size dövme tasarımında belirli kelimelerin veya öbeklerin koymak için karar en az 10 kez önce düşünmek. Insan büyüdükçe ve bazı kelimeleri veya deyimleri uygunsuz ve olgunlaşmamış olduğunu fark olarak Tutumlar genellikle değiştirin. Yani, herhangi bir kelime, deyim ya da gerçek kişiliği ya da toplum içinde bu duygularını rencide olabilecek bir şeyin parçası olmayan bir deyim içeren kaçınmalıdır. Bu isyankar bir genç olması ve bir deyim olarak beden, küfür iftira veya faul dil koymak istediğiniz bir şey, ama bir yetişkin olarak ve profesyonel bir ortamda, sadece kabul edilemez.

Itina ile dövme için vücudunuzun bir parçası seçin - En tasarımcıları özel dövmeler için vücudun çeşitli yerlerine tavsiye, ama eller üst, veya boyunda, yüzünde ilk dövme tavsiye nadiren. Nedenle yüz ve boyun dövmeler durum böyle dövmeler izin verilmeyen bir iş profili olarak, kapsayan gerektiriyorsa örtbas etmek çok zor olmasıdır.

Tattoo sanatçısı dövme tamamen iyileşene önce dövme ve cilt bakımı için ilgili açık bilgiler sağlar emin olun - sizin dövme ve iyileşmesi ve kurtarmak için vücudunuzun yeterli zaman verin. Bunlar dövme yapıldıktan sonra ilk hafta kullanmak üzere bir antibiyotik krem ​​tavsiye yanı sıra enfeksiyon temizlemek ve önlemek tutmak için günde beş defa yıkama bulunuyor. Ayrıca güneş dışarı tutmak tavsiye gerektiğini ve bir nemlendirici kurumasını cilt önlemek için ilk hafta sonra kullanılmak üzere.

Bu mürekkeplenmiş almadan önce dövme sanatçısı ile cildinizi koşulları tartışın - son derece hassas bir cilde sahip insanlar dövmeler kaçınarak düşünebilirsiniz. Onlar sedef, veya kolayca yara varsa, bunlar çünkü alan çirkin ve daha enfeksiyonlara yatkın hale keloid yara izlerinin olasılığının dövmeler kaçınmalısınız. Bazı insanlar bir doğum lekesi kapsayacak bir dövme iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum, ama bir dermatolog ilk kontrol ve tavsiye değilse, bunu yapmayın.

Bir dövme kişinin büyük bir ifade olabilir, ama tecrübesiz bir dövme sanatçısı bir ucuz dövme sahip olmanın artılarını ve eksilerini anlamadan bitince; gerçek bir felaket olabilir. Kalp dövme tasarımcı uzmanlar, bu beş uyarıları alın ve sonsuza kadar yaşatmak olacaktır bir dövme var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder