20 Kasım 2012 Salı

İlginç dövmeler, değişik dövme modelleri

Dövme yüzlerce yıldır var olmuştur ve birçok farklı kültürlerde bulunabilir. Eski Mısırlılar dövmeler, Afrika kabilesi kullanılan dövmeler kullanılan ve çok sık, bu dövmelerin dini bir önemi vardı. Batı dövme uzun, özellikle askerler, donanmasında hizmet edenler bir gözdesi olmuştur. Modern gün bisikletçileri dövmeler içine ağır da ve onları farklı tasarımlar dövmelerde baştan ayağa örtülü görmek olağandışı değildir. Kadın dövme var ve çoğu erkek ünlüler genellikle üst kol ya da arkasında, en az birine sahip görünmesi için Bugünlerde de daha popüler hale gelmektedir.



Geleneksel olarak, denizciler yutar ve çapa gösteren dövmeler tercih, birçok erkek de kendi annesi için bazı haraç kendi önkol veya üst kol dövmesi vardı. Özellikle Kırlangıçlar yeniden popülaritesi yükselen gibi görünüyor ve bisikletçileri ve denizciler arasında değil. Birçok kadın artık göğüs veya boyun bir kırlangıcın bir dövme için soruyorsunuz. Bazı kadınlar kendi alt sırt ve tercih tasarımları bir dövme olması tercih Burada ejderhalar ya da lotus çiçeği vardır. Celtic sembolleri de popülerdir. Doğada aslında aşiret, bu sembolleri tüm dünyada birçok insan için bir cazibe taşırlar. Kelt haçı, örneğin, hemen hemen her yerde tanınan ve oldukça popüler bir dövme tasarımdır. Kadınlar artık çok daha açık dövmeler olması hakkında ve bunların bazıları oldukça cesur tasarımlar istiyorum. Ayak bileği ve kalça önünde artık vücudun daha çok tercih edilen alanlar arasında yer alıyor - artık kadınlar bir dövme vardı olabilir gerçeği gizlemek istiyorsunuz. Onlar benzersiz ve karmaşık dövme için çok para ödediyseniz sonra da genellikle diğer insanların onu görmek istiyorum.


Dövmeler var Çoğu insanlar genellikle bireyselliğin ifadesi çeşit olarak görüntüleyebilir ve tasarımlar kendini ifade biçimi vardır. Böyle Aztek Kızılderili ya da eski Mısırlılar tarafından kullanılan, Tribal dövme tekrar lehine kazanıyor ve böyle dövme kaplı bir kişi görmek olağandışı değildir. Orada aşiret dövme birçok farklı çeşidi vardır ve deneyin ve bu size iyi gibi bu dövme tasarım tür ise bir tema ayrılmamak için iyi bir fikirdir. Astrolojiyle insanlar genellikle bir dövme şeklinde Zodyak kendi işareti var bu onlar sadece kendilerini değil, burçlarına tanır kimseye değildir hakkında bir şeyler söylüyor.

Oriental dövmeler de popüler hale geliyor ve insanlar giderek artan sayıda bir dövme olarak Japon komut çeşit var. Kendisini dövme uzun bir geçmişe sahip iken birçok farklı tasarımlar için arama çok daha modern bir olgudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder