23 Kasım 2012 Cuma

İlk kez dövme Yaptırma - En yaygın dövme desenleri


İlk tattoo karar ödüllendirici bir deneyimdir, ancak bir heves içine sıkıştırılmak gereken biri değil. Bir tattoo bir ömür boyu bağlılık olmalıdır beri, dikkatle düşünmek için zaman ayırın emin olmalıdır. Size hayat sığar bir dövme alıyoruz tam belli olması gerekir. Eğer tattoo arkadaşlarınızın ve sizin mevcut iş konumunu ve gelecekteki kariyer olanakları, ve en önemlisi nasıl etkileyeceğini nasıl aile algısı üzerinde bir etkisi olacaktır nasıl düşünmek gerekir, şahsen, kendinizi görürsünüz.

Dövme yapılacak yere karar verme

Eğer ileriye doğru devam etmek istediğinizden emin sonra, sonraki adım dövme nerede uygulanacağını vücut bölgesinde tespit etmektir. Vücudun hemen her parçası kabul edilebilir bir tuval yapar gibi, burada birçok seçenek var.

Kol dövmeler kesinlikle ilk dövme için en popüler seçimdir. Tam kol (aynı zamanda tam uzunlukta gömlek kol benzerliğiyle adlı bir kol, olarak anılacaktır), omuzdan dirseğe kadar yüksek yarım kollu, dirsekten bileğe alt-yarım kollu, veya - Burada birçok karar var omuz orta-üst koldan yaygın dörtte kol. Küçük ve orta ölçekli dövmeler genellikle sadece tek bir şeye konsantre olurken, daha büyük kol parçaları genellikle, tematik bölümleri bir dizi karıştırın.

Omuz uzay arka omuz bıçak ekleminden alanı kapsayan, hem de ortak bir nokta. Omuz gerekli kolaylıkla karşılanabilir küçük tasarımlar için ortak bir seçimdir.

Büyük dövme imzaladılar nerelerde bu olabilir beri Geri dövmeler, en kalın içindir. Herhangi bir veya arka tüm omuzlarının üstünden bel için, erişilebilir ve etrafında sevgi için kollarınızı altında işler. Arka Dövmeler genellikle büyük bir elemanın oluşur, ancak çoğu tek bir tutarlı bir sahnenin içine bir çift estetik unsurları entegre edebilirsiniz.

Göğüs bölgesinde giderek daha fazla bireye daha maceralı hale geldi hem de çok seviliyor. Tipik bir göğüs dövme oldukça geniş ve tam boy yayılır, ya da daha küçük ve kalp üzerinde pektoral alanı sınırlıdır. Dörtte biri kol dövmeleri gibi, sırt dövmeler genellikle yalnızca bir görünüm için ayrılmıştır.

Gibi karın, bacak, boyun ve el gibi diğer vücut pozisyonlarını iş yaptırmak için daha az popüler alanlardır. Bu alanlarda herhangi tamamlandı vücut sanatı almak gerekirse kapsayacak şekilde sorunlu olabileceğini anlamak için önemlidir.

Tasarım Stilleri

Bir vücut alanı ve yaklaşık boyutu bir kez belirlendikten sonra, bir sonraki adım dövme görünümünü için bir tasarım ortaya aramak içindir. Bu çeşitli açılardan en gerekli olan konu, stil ve renk kullanımı ile vardır. Son seçim size kalmış Oysa, düşünmek için çok popüler ve yaygın stilleri ve tasarımları vardır.

Tribal adet erkekler için en arasındaki iyi sevdim dövmesi vardır. Genelde renksiz, bu tasarımları gücü ve erkekliği temsil eden dramatik desenler kalın köşeli siyah çizgiler vardır. Bu tür dövmeler ilk Polinezya, Maori dilinde ve Aztek kabilelerden olduğunu ve günümüzde moda herkes tarafından giyilen olmasına rağmen yaygın, kendi savaşçıları tarafından giyilir.

Onlar umut, inanç, sevgi, ya da hatırlama gibi kalıcı sembolleri olarak hizmet haçlar ve diğer dini semboller, geleneksel konulardır. Bunlar genellikle rahatlatıcı bir manevi güvence ve ilahi koruması için bir bağlantı sağlamak için düşünülmüştür.

Miras onurlandıran Dövme, böyle bir Kelt knot ya da alternatif Celtic tasarım, aile köklerini unutmadı asla emin bir geçmişi temsil eden semboller vardır. Tasarım-bilge, genellikle zengin renkli ve oldukça ayrıntılı konum.

Kafatası Art Design dövme kültürünün karanlık yönünü temsil eder. bunlar genellikle ölüm ve tehlike ve öfke ve tokluk delalet ve ondan sakınmak için en iyi motosiklet çeteleri kötü dudes kalıplaşmış görüntüleri çağrıştırıyor. Yoksa, ayrıca, kafatasları kişinin kendi yaşamının felsefi sembolizmi temsil ediyor olabilir ve bir şekilde, yaşamın bir kutlama vardır.

Pin-up kızları, pozlar çekici olanlar scantily kaplı veya çıplak kızların Dövmeler genellikle seksilik terlemek emin ve küstah kadın doğru bir takdir temsil etmek için kullanılır. Bu dövmeler eve ön onları geri öngörerek kim onları hatırlatan, savaş uzakta askerler arasında tarzında ilk idi.

Böyle Kanji sembolleri veya ejderhaların ve koi balık gibi Asya stilleri, Şark kültürü ve mistisizmi kutluyoruz. Bu stiller vesayet, güçlendirme, bilgelik ve özgürlük sembolü.

Isimleri, atasözleri ve tırnak gibi kelimeler, eşsiz anlam sanatı giyer kişi var, son derece kişisel tasarımları vardır. Bunlar genellikle ilham getirmek içindir, böyle bir evlilik ya da bir çocuğun doğumu gibi bir dönüm noktası yaşam olayı kutlamak, ya da bir aşk geçti birinin anısına saygı.

Tasarımcı Seçimi

Şimdi sonunda senin, bir dövme tasarımı olsun bunu yerleştirilmesini istiyorum bir fikir var, ve stil hangi stilin size olmasını istediğiniz hazır olduğundan emin yaptık, o seçtiğiniz dövme salonu ziyaret Gitme zamanı ve vücudunuza bir sanat kalıcı ve kişisel parça eklemek için yükümlü olduğu sanatçı ile konuşarak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder