10 Kasım 2012 Cumartesi

Tattoo (Dövme) nedir nasıl yapılır?

Bir dövme genellikle vücut sanatı şımartmak pek çok insan için heyecan verici bir deneyimdir. Moda değişiklikleri, dövmeler de bir süre sonra eski almak gibi. Bazen kaldırıldı dövme isteyenler için nedenlerle bir kişinin kontrolü dışındadır. Bazı çalışmalar da bu kaldırıldı almak için bazı genel nedenleri üzerinde yapılmıştır. Peki, bu kaldırıldı almak için iyi bilinen sebepleri nelerdir?
Bir önceki yaşam süresi ile bağları koparmak için Dövme olsun insanlar genellikle belirli bir süre içinde onlara güzel zamanlar sürekli hatırlatma olmasını istiyorsanız yapan yaşam. Çıkageldi ilk yöntem bir dövme mükemmel bir örneği kalıcı bir süsleme sahip olmaktır. Dövme yapıldı yaşam dönemi sona gelince, insanlar dönem hatırlatmaları ile yok etmek için yollar düşünmeye başlar. Bunun kaldırılması için bir break-up sonra en yaygın nedeni.
Çıkarları doğrultusunda değişiklikler Dövme genellikle belirli bir noktada bir kişinin çıkarlarını temsil ediyor. Bu çıkarlar, sonunda kişi için önemini kaybeder ve bu yüzden tattoo yapmak. Onlar bir daha benzersiz olmadığından İnsanlar sadece dövmeler kaldırmak isteyebilirsiniz. Bazı insanlar onun sanat değerini takdir kaybettiği için bunları kaldırın.
Sosyal damgalama ve izlenim yönetimi Birçok insan dövme sonunda bu şey var çünkü onlara negatif eleştiri yönettiği zaman rahatsız olmaya başlar. Için bir dövme biraz zaman aldıktan sonra, bir kişi dövme artık kendi beden imgesi geliştirir hissedebilirsiniz. Ayrıca dövme gördükten sonra diğerleri ilk izlenim göre daha sert bir yargıç yapabilir.
İş yükümlülükleri Açıkça görülebilen bir dövme ile iş dünyasında herkes biraz bir joker olarak kabul edilir. Bu şey iş ile ilgili konularda bir kişinin etkisi bu nedenle olumsuz etkiler. Yalnızca seçenekleri, yeni bir iş almak veya onunla birlikte yok etmek için vardır. Söylemeye gerek yok, hiç kimse bir iş üzerinde bir dövme seçer!
Bir dövme başka biri ile değiştirmek için Bu bir dövme kaldırmak isteyen için ortak bir nedenidir. Bir kişi için kullanılan gibi bir şey görünmesini sağlar ağırlığı bir değişiklik olabilir. İnsanlar aynı zamanda daha şık olanlar ile bunların yerine kaldırmak isteyebilirsiniz.
Belli bir grup ile bir ilişkisi sona erdirmek için Bazı gruplar genellikle grupların üyelerini belirlemek için işareti çeşit var. Dövme bazı gruplar için tercih edilen bir marka. Bu grupların üyeleri ayrıldığınızda, bunlar doğal olarak kendi cilt grubun işaretini kaldırmak için bir yol bulmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder