15 Kasım 2012 Perşembe

Bayan için dövme modelleri

Nasıl kadınlar için en iyi ayak bileği dövme tasarımları bazı ile duygusallık keşfetmek istiyorsunuz? Şaşırtıcı, ayak bilekleri üzerinde dövmeler yeni fikirler değildir ve aslında kadın dövme meraklıları için iyi sevdim seçimdir. Bu tercih, bir takım nedenlerden atfedilebilir. Ayak bileği dövmeler çeşitli bakmak seksi ve durum gerektirirse zaman kolayca gözden gizlenebilir. Kadınlar için en iyi ayak bileği dövmesi hakkında daha fazla bilgi için okumaya devam edin.

Dövme seçimi: Dövmeler bir ömür boyu cilt üzerinde gömülüdür. Ancak, bunları maruz istemem kez olacak. Gibi, onlar ayak bileği koyulduğunda kolayca giydiğiniz çorap veya ayakkabı ile karşılanabilir. Işe gitmek zorunda ve dövmeler uygunsuz olduğunda bu uygundur. Bu arada, zamanı dışında veya partiye gitmek için ne zaman, kolayca şık sandaletler bir çift ile onları gösterebilirsiniz. 

Özel çizim dövmeler: Ayak bileği dövmeler tarafından sağlanan bir başka kolaylık seçim yapmanız için kullanılabilir tasarımları geniş aralığıdır. Hatta kendinizi ve ne en çok değer hakkında bir şeyler ortaya koyabilir olanları seçmek için tercih edebilirsiniz. Ayak bileği dövme tasarım şey ve güzel bir çiçek veya çocuğunuzun adı olarak anlamlıdır herşey olabilirdi. Seçim için ana dikkate farklı dövme seçenekleri geçtikten sonra sizi tatmin olacaktır. Bu kabile, Celtic, Hawai ve yunus tasarımları dahil olmak üzere daha popüler olanlar arasından seçim yapabilirsiniz.

Dövme ücretleri: Neyse ki, bir ayak bileği dövme yapılması için bu kadar sürmüyor. Dövmecilerde tipik özellikle kaydetmek isteyenler için oldukça uygun olduğunu seçim sizin için tasarımlar hazır bir portföy var. Daha fazla kişiselleştirilmiş ve önemli bir ayak bileği dövme istiyorsanız Öte yandan, o zaman özel tasarlanmış için tercih edebilir. Bu biraz daha dolar mal olacak ama alacak memnuniyeti harcanan paranın toplamına eşit olamaz. Ayrıca, çok fazla ayak bileğinde dövmeler genellikle küçük gibi almayacağız. Fiyatı sadece yetersiz bir 50 $ 100 arasında olabilir. Söylemeye gerek yok, onlar birkaç saat içinde ve tek oturumda bitmiş olabilir. 

Dövme acıtır mı?: Dövme biri bazı ağrı hissetme olasılığı düşünmek yapabilirsiniz için kullanılan alet ve ekipmanlar hakkında düşünüyordum. Bu arada, deneyim bu soruya kesin bir cevap olduğunu bir kişi diğerine farklı olabilir. Ama standart bir karşılaştırma vücudun kemik parçası yakın yapılır ve bir daha uzak kemiklerden yapılan bir dövme olurdu. Ayak bilekleri arasında daha az doku olduğundan, o zaman bu bir kol dövme biraz daha ağrılı olabilir. Kadınlar için en seksi ayak bileği dövmesi arıyorsanız bunu aklınızda tutun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder