10 Kasım 2012 Cumartesi

Akrep dövmesi modelleri ve anlamı

Akrep yoğun bir küçük yaratık olduğunu ve hafife alınmaması ve akrep dövme tasarım daha ilgi çekici seçenekler vardır olmamak! Akrep dövmesi çok farklı kültürler boyunca kadın ve erkekler tarafından süslenmiş olan, dünyada sürekli popüler kalır. Orta Doğu ve Güney Doğu Asya, Afrika geleneksel akrep aşiret dövme tasarımları, tüm yol. Avrupa ve Amerika akrep dövmesi neredeyse evrensel olarak yerine bazı tür bir arka plana karşı sanat veya set daha büyük, daha süslü parça parçası olmaktan çok, tek başına Tattooed edilir. Akrepler henüz kayda 2000'den fazla farklı türleri ile gezegenlerin en evrimsel olarak başarılı canlılardan biriyiz. Kayalık kıyı şeritleri üzerine tutarak arazi üzerine kendi yollarını yapmak veya ekleri gibi, güçlü pençe ile yosun temizletir önce, öncelikle deniz sakinleri olarak, 430 milyon yıl önce kökenli olduğu düşünülmektedir.






Akrep dövmeler dolaştığınız her yerde dikkat çekmek için eminiz. Onlar görsel ve tam anlamıyla çeşitli şekillerde yorumlanabilir kadar çok yönlü. Bir Akrep kötü ruhlara karşı bir koğuşta, manevi bir vasi, Astroloji bir sembolü, koruma veya zarar verecek olanlara güçlü bir uyarı olarak ya olarak görülebilir. Birçok halklar hesaplaşma olarak, bir Akrep saygı ya da korkulacak bir varlık değildir.

Herhangi bir dövme olduğu gibi, bunu eklemek karar anlamını tamamen kişisel. Akrep yorumlanması için kapsamı çeşitlidir ve tarihle bezenmiş, geniştir.

Akrep dövmeler bir Astrolojik sembolü olarak kullanır
Astroloji devletlerin doğum günü olan 23 Ekim tarihleri ​​21 Kasım arasında değişen bu Zodyak'taki 8. işaretidir 'Akrepler' olduğu söyleniyor ki. Geleneksel olarak Mars gezegeni bu Burcu hükümdarı olduğu düşünülmektedir ve bu süre boyunca doğan bir kişinin, genel kişilik özellikleri keskin zihinler ve kurnaz aklını bilinen söyleniyor. Scorpios da etkili bulmaca çözen ve danışmanlar, ve bir durumun veya olayın gerçek anlamını arkasında almak için esrarengiz bir püf noktası var.

Akrepler son derece sezgisel olma eğilimindedir. Hangi onları şefkatli ve anlayışlı olun ya da kolaylıkla bir kişinin zayıf noktalarını belirlemeye de mümkün olduğu gibi, acımasız ve kindar rastlamak mümkündür.

Onlar için bilinen bir diğer yönü kendi aşırılık olduğunu. 'Ya hep ya hiç' kendi kaderini risk alan ve ustalar olmak eğiliminde.

İnsanların Akrep dövmesi ile kendilerini ifade etmek için seçtiğiniz bu sebeplerden dolayı.




Akrep Dövmesi Anlamı
Akrep dövmeler tam anlamı dünyada farklıdır. Ancak Doğu ve Batı yarımkürede hem düzenlenen kapsamlı bir inanç Akrep dövme kötü bir şans karşı koruma yanı sıra kullanıcısına affording koruma olarak hareket ediyor olmasıdır.

Bir korkulan ve güçlü yaratık olarak insan toplumu ve genel olarak hayvanlar aleminin hem de içindeki itibarı da Akrep büyüklüğü birkaç diğer canlılar kadar evrensel Akrepler de zaman boyunca mitler ve efsaneler yer var emrediyorum ki saygı düzeyi sağlar. Antik Mısır'da örneğin, Tanrıça Isis korumalığını yaptı iki dev Scorpions vardı.

Tibet'te, Scorpions koruyucu bir çekicilik olarak kılıç kabzaları, tekerlek-takılar ve tahta baskılar üzerine kabartmalı idi. Aslında bir Akrep Amulet giyen kötü şans karşı koruma olarak görev söylenir ve koyunda zarar vermek isteyenlere devam edecektir. Bu yaş eski bir gelenek bugünün modern zamanlarda da devam eder.

Akrepler güçlü kıskaçlar ve potansiyel olarak ölümcül sokması da uğursuz bir yaratık olarak bazıları tarafından algılanmaya yol açmıştır. Kıskanç veya çapraz çift istekli olduğu söyleniyor birisi olduğu söyleniyor 'kuyruk bir sızı.'

Bu görüşe karşı duran, Akrepler de yeraltı veya uzun geçti Kralların mezarları için kapı bekçileri olarak bazıları tarafından söylenmektedir.

Gördüğünüz gibi, Akrep sembolizmi kendi içinde güçlü - ve onun korkunç ününü dünya çapında devam eder. Akrep dövmeler basit hatlar, blok renkler veya gölgeli adet harika görünüyorsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder