17 Kasım 2012 Cumartesi

Erkekler için ideal kol dövme modelleri



Kol dövmeleri süsleyen erkekler genellikle geçmişte punkların veya Rednecks ile ilişkili bulunmuştur. Bir moda deyimi haline gelmiştir Şimdi erkekler bu tasarım istiyorum. Atletler ve ünlülerin hem günümüzde kol tasarımları ile kollarını süslüyor. En güreşçiler kadar kötü ve acımasız olduklarını ilan eden bir deyim olarak kendilerini süsleyen seviyorum. Bir tanımı olarak Sleeve tasarımlar küçük ilgili dövmeler ya da omuzdan bileğe başlayarak tek bir büyük dövme bir model olarak tanımlanabilir. Uzun kollu gömlek kollu gibi görünüyor çünkü bir kol dövme olarak bilinmektedir. De dirsek üstü kaplama olarak çeyrek veya yarım kollu olabilir. Onlar dövmeler en karmaşık olanıdır. Hatta renkler kadar yapılan ve daha görsel uyarıcı ve güzel olma eğilimindedir edilebilir.







Bu dövmeler genellikle her iki silah da, çift olarak yapılır. Hatta sahte bir alabilirsiniz. Eğer ağrı ve tam kol dövme ve uzun karmaşık bir süreç baş etmek mümkün olacak emin değilseniz, size en iyi kalite piyasa geçici bir alabilirsiniz. Çeşitli ejderha, kaplan, scriptler ve geçici formları Japon sanatı dövme de dahil olmak üzere çeşitli tasarımlar da mevcuttur, bunlar da oldukça maliyetli vardır. Onlar da yarım kollu modelleri gelir. Ünlüler özellikle kollu dövme yapılan dövmeler almaya çalışır beri, bir dövme elde etmek oldukça bir öfke haline gelmiştir. Dövme mürekkep için yasal yaş Amerika Birleşik Devletleri'nin bazı eyaletlerinde on sekiz yıllık bir asgari olduğundan çok, insanların kendilerini mürekkep başlatmak için yasal yaşa ulaşmak için beklemek zorunda.



Vücudunuzun üzerinde tam bir geri dövme dışında büyük tuval olduğundan, tasarım konusunda düşünmek zorunda. Genellikle küçük bir dövme ile başlamak ve daha sonra zaman geçtikçe, aynı tema ile dövme büyütmek veya daha büyük bir dövme ile o kadar yutabilir. Hatta kol dövme yoluyla yaşam deneyimlerinden söyleyebilirim. David Beckham, bir futbolcu, klasik bir örneğidir, o tam kol dövme yapılan kollarını hem de vardır ve onlar onun için çok şey temsil eder. O, ancak diğerleri arasında eşinin adı dahil kollarını yukarı yapılan aynı tema, birden fazla dövmesi var. Ama kollu dövme mutlaka size özel bir anlamı olması gerekmez. Siz sonsuza dek hatırlamak için ya da rastgele Celtic veya silah üzerinde yapılan Tribal sanat yiyebilirsiniz belirli bir hafıza, olay veya hobi seçebilirsiniz. Vahşi ve isyankar - Sadece, genellikle toplum içinde insanların kötü tür ilişkili olarak onların üzerine kaşlarını iş yerlerinde bir çok hatırlıyorum.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder