14 Kasım 2012 Çarşamba

Melek Dövme Modelleri ve Anlamları

Kelime "melek" Allah'ın bir elçi kasteden "haberci" anlamına gelen Yunanca "Angelos" kelimesinden geliyor. Melekler Hıristiyanlık, İslam, Musevilik ve Zerdüştlük dahil olmak üzere birçok dinlerde bulunan önemli doğaüstü varlıklar. Melekler serbest irade ya da seçim ile, set görevleri olduğu düşünülmektedir. Insanlar basitçe böyle olmaya da "programlanmış" olmaktan çok, kendi özgür iradeleri dışında "doğru olmaya" yeteneğine sahip olduğundan, bu nedenle, insanın üstün bir varlık olarak kabul edilir.





Tanrı onların bağlantısı nedeniyle, Melek Dövme Modelleri yaygın koruma ve vesayet temsil eder. Başka ilişkili anlamı kendi hayat olanları görünümünü temsil edebilir (melek vs kötü melek) iyi ve kötü arasındaki sonsuz mücadele vardır. Melekler de manevi ve maddi dünyaya bağlanma yeteneği var ve bu yüzden bu dövmeler manevi dünya ile kendini bağlayan sembolize olabilir. Bir melek tasarım altta yatan başka bir genel anlamı kayıp bir sevilen bir hatırlama demektir.

Popüler tasarımları uçan ya da bir bulut üzerinde oturan zarif kanatlı yaratıklar bu içerir. Bazı tasarımlar yatıştırıcı ve melek gibi diğer tasarımlar bir kılıç ya da bıçak (Melekler) tutan melekler tasvir daha kaba olabilir, bir arp veya trompet, holding görülür hangi sakinleştirici olabilir. Melek dövmesi hakkında en iyi şey onların çok yönlü ve en iyi sizin söylemek istediğiniz ne canlandırıldığı bir ortamda bunları uygulamak için yeteneğidir.



Melek dövmeler en sık ejderhalar, çiçek, yıldız, periler, kelebekler, hayvanlar, haçlar ve daha fazlası dahil olmak üzere diğer favori tasarımları geride bırakan, net dövmesi aradı vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder