12 Kasım 2012 Pazartesi

Yıldız dövme modelleri erkek ve kadınlar için

Kadınlar ve erkekler için kullanılabilir yıldız dövme modelleri sayısı neredeyse sınırsızdır. Bu şaşırtıcı değildir. Dövme bir sanat formu olduğundan, sadece tasarım sınırlamaları herhangi bir dövme sanatçısı için yaratıcılık düzeyi ile ilgili olanlardır. Ne senden sonrası sol omuz ya da sadece bakmak cesaret herkes kötü kötü bakarak sol triseps otururken korkunç bir kafatası kırmızı bir güneşli önünde yükselen bir kartal ise Yani, yapmanız gereken bir sanatçı bulmakta hiçbir zorluk olmamalıdır.

Dövme yaptırmadan önce, bir dövmenin kalıcı olduğunu hatırlamak önemlidir. Böylece yaşam geçmesi olarak size yansımaları olabileceğini hazırlanmalıdır. Sadece onlar dövmeler nefret edeceğini keşfetmek için, ideal erkek ya da kadın bulabilirsiniz. Patronunuz plajda bir gün sizi davet edebilir, üzerinizde yıldız dövmesi görmesini tamamen profesyonelce buluyorum. Ve yıllar sonra sizin torunlarınızın onun hakkında soracağı sorulara hazırlıklı olmalıdır.



Deniz yıldızı dövme modeli kolayca yıldız dövmeler arasında en popüler stilleri biridir. Uzun ömrü boyunca koruma ve rehberlik için bir görüntü olarak kullanılan, yıldız dövmeleri bugün kullananlar tarafından çok farklı anlamlar verilir:

    
Askeri anlamları
    
Punk rock grupları
    
Kişisel yorumlar


 Tasarım kendisi bu bölümlerin her biri açık ve koyu renkler alternatif renkli olmak üzere iki simetrik bölüme ayrılmıştır, her noktası ile beş köşeli yıldızdır.





Askeri ve / veya Deniz Kuvvetleri Sembolizm

 Yıldız dövme modeli "modern" zamanlarda erken dövme görüntüleri biri olduğu söyleniyor. Bir yüzyılı aşkın bu tasarım, eski Polaris olarak da bilinen Kuzey Yıldızı, izleyerek navigasyon belirtmek için denizciler tarafından giyilirdi. Navigasyon için kullanılan gece gökyüzündeki yıldızların hepsi ki, bu denizciler eve dönmek için üzerinde en çok güven duyulan Kuzey Yıldızı olduğunu. Onu dolaşırım diğer yıldızlar ile Kuzey Kutbu üzerinde nispeten sabit gibi görünüyor, çünkü gökyüzünde sabit bir pozisyonda navigasyon için önemli bir referans noktasıdır. Bugünün deniz grafikleri, bir pusula üzerinde yönünde Kuzey (sıfır derece) bir beş köşeli yıldız ile işaretlenir.

Bu çapa ve serçe gibi diğer deniz dövme semboller, çağrı farklı limanlarına kendi ilham bulmak veya yolculuk ve tehlikelere anmak için kullanılır, deniz yıldızı, kişinin yol bulmak mümkün olmanın çok daha umutlu bir sembolüdür. Uzantısı olarak, aynı zamanda eve dönüş simgesi olarak özellikle kullanılmış olup, bazen şans bu hedefe ulaşmak için gerekli olduğunu.


Askeri diğer dalları beri deniz yıldızı onların aile ve arkadaşlar için güvenli dönüş eve doğru yönde ve yardımları da işaret tutar inancını benimsediler.

 
Punk Rockerlar

 Punk hareketi yıldız dövme modeli ile süslüyordu Hareketi Sailor Jerry, "cool" tasarımları ile denizcilerin mürekkeplenmiş binlerce kökeni atılmıştır. Tarihsel olarak, Sailor Jerry biri kadar yaşamış en ikonik ve ünlü dövme sanatçıları oldu. Burada sabit kalan şey, bu grubun da deniz yıldızı, kendi özel yolunda onları işaret ederek, hayatlarında rehberlik sağlar inanıyor olmasıdır.





Kişisel yorumlar

 Yıldız dövme modeli açıkça aynı güçlü sembol zamanı yılda tekrar tekrar kullanıldığı zaman farklı gruplar için çok farklı anlamlar aldığını görüyoruz. Yani bir deniz yıldızı dövme spor gördüğünüz bu tüm tüm sembolizm aynı yorumu olmayabilir.

Bu yorumun ne olursa olsun, aslında biz her şeyi kendi özel hayatımıza sembolize hakkında kendi fikirleri var olduğunu.


Deniz yıldızı yaşamda kendi yolunu bulma ve güvenli bir şekilde olanları ev bulma sembolü olarak kabul edilirken, açıkça günümüz toplumunda çok saygın ve popüler dövme tasarım. Şimdi bu sembol daha geniş tabanlı bilgiye sahip olduğunu, etrafında bakmak ve şimdi fark olurdu daha çok kişi deniz yıldız dövmesi ile imzaladılar olduğunu fark olmadığını görüyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder